Tratamente Medik8
Tratamentele Medik8 sunt astfel concepute astfel incat sa respecte principiile de functionare ale pielii, ingredientii si concentratia optima pentru rezultate vizibile.

Tratamente Medik8 Exista 40 produse.

Subcategorii

 • Tratament Cearcane

  Tratamentul include: Dark Circles, Hydr8 B5, C-Tetra, Retinol 10TR.

  In general cearcanele sunt vasele de sange care se vad pe sub pielea ochiului.Zona perioculara prezinta cea mai subtire piele de doar 0.2 - 0.5 mm. Cearcanele sunt influentate de stres, oboseala continua, dar se si mostenesc de la parinti, bunici, etc.Medik8 Dark Circles este special creat pentru atenuarea cearcanelor.

  Daca doriti un antioxidant mai puternic, cu 7% sau 15% vitamina C puteti alege CE-Tetra sau CE-Thione in loc de C-Tetra.

 • Tratament Hiperpigmentare

  Tratamentul include: Hydr8 B5, C-Tetra, White Balance Click.

  Hiperpigmentarea pielii este procesul prin care pielea isi intesnsifica culoarea pe unele suprafete. Cauzele sunt multiple, soare, varsta, leziuni, boli adiacente, etc. Procesul de vindecare presupune faza pre-tratament si tratament.

  Tratamentul hiperpigmentatiei consta in doua etape. Prima etapa este de stabilizare a pielii pentru ca in etapa a doua sa trecem la tratamentul hiperpigmentatiei. Protocolul este cel specific fiecarui tip de piele plus white balance click.

  Puteti folosi CE-Tetra cu 7% vitamina C sau CE-Thione cu 15% vitamina C daca aveti mai mult de 30 ani sau doriti o reechilibrare cutanata mai accelerata.

 • Tratament Acnee

  Tratamentul include: betaCleanse, betaClarify, betaGel, beta Moisturise

  Tratamentul pentru tenul acneic consta intr-un protocol special de curatare a pielii urmat de aplicarea topica a unor produse specifice. Recomandarea este sa sunati la numarul de consultata si sa nu incepeti singuri acest tratament.

 • Tratament Piele Mixta

  Tratamentul include: poreCleanse Gel, C-Tetra, Clay Mask 

  Piele mixta este pielea in care secretia de sebuum este peste limita. Acest exces de sebuum trebuie echilibrat prin aplicarea de produse specifice si in niciun caz prin spalari repetate care sa duca la o secretie si mai mare de sebuum.

  poreCleanse Gel este esential pentru redarea echilibrului pielii prin mentinerea filmului hidrolipidic. clayMask creaza balanta intre necesarul de sebuum si excedent. Puteti folosi CE-Tetra cu 7% vitamina C in loc de C-Tetra. Se recomanda Hydr8 B5 pentru hidratare - rehidratare.

 • Tratament Piele Uscata

  Tratamentul include: Hydr8 B5, CE-Tetra

  Piele uscata este pielea in care sistemul natural de autoreglare a hidratarii este deficitar sau distrus. Netratand pielea uscata riscati probleme grave si imbatranirea prematura a pielii.

 • Tratament Piele Grasa

  Tratamentul include: poreCleanse Gel, C-Tetra, Clay Mask 

  Piele grasa este pielea in care secretia de sebuum este peste limita. Acest exces de sebuum trebuie echilibrat prin aplicarea de produse specifice si in niciun caz prin spalari repetate care sa duca la o secretie si mai mare de sebuum.

  poreCleanse Gel este esential pentru redarea echilibrului pielii prin mentinerea filmului hidrolipidic. clayMask creaza balanta intre necesarul de sebuum si excedent. Puteti folosi CE-Tetra cu 7% vitamina C in loc de C-Tetra. Se recomanda Hydr8 B5 pentru hidratare - rehidratare.

 • Tratament Luminozitate Piele
  Tratament pentru redarea luminozitatii pielii. Rezultare chiar dupa prima aplicare.

 • Tratament Hidratare Piele

  Tratamentul include: Hydr8 B5,CE-Tetra

  Hidratarea pielii este de cele mai multe ori neglijata, chiar daca folositi produse hidratante. Aceasta pentru ca hidratarea inseamna mentinerea echilibrului de apa din piele si nu blocarea eliminarii apei. Nu toate produsele hidrateaza si acest fapt duce la probleme ale pielii, riduri, cearcane, imbatranire accelerata a pielii.

 • Tratament Fermitate Piele
  Fermitatea pielii este relativ usor de asigurat daca urmati un protocol corect pentru ingrijirea zilnica. Vitamina C cu acidul hialuronic si vitamina A (retinol) asigura necesarul de care pielea are nevoie pentru fermitate.
 • Tratament Roseata
  Tratament roseata, cuperoza, rozacee. Acest tratament se realizeaza dupa protocolul de ingrijire Medik8, are la baza o substanta patentata de Medik8 si care asigura calmarea zonelor cu probleme, reducand si durerea provocata de afectiunea cutanata.


pe pagină
Se afişează 1-30 din 40 de articole

Medik8 asigura produse de baza in curatarea, demachierea, ingrijirea si reintinerirea pielii.

Gama Cleanse cuprinde produse care nu doar spala pielea ci o curata. Diferenta dintre aceste doua este ca prin curatare se produce o exfoliere a celulelor moarte si astfel se observa o imbunatatire extraordinara a sanatatii si aspectului pielii. Cream Cleanse, gentle Clease, pore cleanse Gel sunt esentiale pentru curatarea pielii normale dar si pentru pielea mixta sau grasa.

Hydr8 B5 cu acid hialuronic si vitamina B5, C, CE-Tetra, CE-Thione cu vitamina C si vitamina E asigura necesarul de antioxidanti pentru sanatatea pielii pe termen lung. Stabilitatea vitaminei C este esentiala in procesul de neutralizare a radicalilor liberi, formele de vitamina C care nu sunt stabile fac rau pielii, prin faptul ca vitamina C instabila oxideaza rapid producand radicali liberi. Astfel putem spune ca decat sa aplicam pe piele vitamina C care nu este stabila, mai bine deloc.

Retinolul este dovedit dermatologic ca fiind singurul ingredient activ capabil sa sustina "lupta" Anti Ageing. Medik8 ofera produse cu retinol atat pentru fata, Medik8 Retinol 3TR, 6TR, 10TR cat si pentru ochi, Medik8 Retinol Eye TR.

Firewall este cel mai puternic antioxidant extrem de util atunci cand pielea este distrusa, dezechilibrata si niciun alt produs nu mai este suportat.

Medik8 Eyelift este un produs premium destinat ridurilor perioculare, efectele sunt vizibile de la prima aplicare. Dark Circles, produs destinat corectarii cearcanelor este produsul la care trebuie sa apelati atunci cand cearcanele apar si nu dau semne de disparitie.

Cuperoza, rozaceea, roseata in general are o gama specifica si anume Red Alert. Curatarea si calmarea pielii ce sufera de cuperoza este astfel posibila cu Medik8.

Acneea este una dintre afectiunile cele mai intalnite si aici Medik8 se mandreste cu rezultate uimitoare. Beta Cleanse, Beta Gel si Beta Moisturise sunt cele trei produse ce ofera rezultate excelente atunci cand pielea sufera de acnee.

Copyright © 2015 Skinbook.ro