Tratamente
Cosmeceutice sunt produse cosmetice cu actiune farmaceutica. Medik8 este printre putinele branduri autentice si totodata capabile sa ofererezultate reale.

Tratamente Exista 48 produse.

Subcategorii

 • Tratament riduri

  Prousele tratament sunt:C-Tetra, Retinol 3TR, Medik8 Eyelift.

  Pentru tratamente specifice, va rugam sa alegeti tipul de tratament.

  Riduri profunde, riduri fine, riduri perioculare sau ridurile din jurul gurii.

  Ridurile sunt de cele mai multe ori semne ale ingrijirii defectuoase a pielii, mai ales pentru pielea trecuta de 40 ani. Cu Medik8 aveti sansa sa schimbati imediat aspectul pielii dumneavoastra.

 • Tratamente Medik8
  Tratamentele Medik8 sunt astfel concepute astfel incat sa respecte principiile de functionare ale pielii, ingredientii si concentratia optima pentru rezultate vizibile.

 • Ingrijire Zilnica

  Cosmeceutice ingrijire zilnica piele

 • Produsele Medik8

  Medik8 - Toate produsele

 • Peeling Medik8
  Peeling-urile Medik8 ofera cea mai buna solutie pentru aceasta procedura. Timpii de recuperare sunt foarte mici, rezultatele sunt excelente si de durata.


pe pagină
Se afişează 1-30 din 48 de articole

Medik8 asigura produse de baza in curatarea, demachierea, ingrijirea si reintinerirea pielii.

Gama Cleanse cuprinde produse care nu doar spala pielea ci o curata. Diferenta dintre aceste doua este ca prin curatare se produce o exfoliere a celulelor moarte si astfel se observa o imbunatatire extraordinara a sanatatii si aspectului pielii. Cream Cleanse, gentle Clease, pore cleanse Gel sunt esentiale pentru curatarea pielii normale dar si pentru pielea mixta sau grasa.

Hydr8 B5 cu acid hialuronic si vitamina B5, C, CE-Tetra, CE-Thione cu vitamina C si vitamina E asigura necesarul de antioxidanti pentru sanatatea pielii pe termen lung. Stabilitatea vitaminei C este esentiala in procesul de neutralizare a radicalilor liberi, formele de vitamina C care nu sunt stabile fac rau pielii, prin faptul ca vitamina C instabila oxideaza rapid producand radicali liberi. Astfel putem spune ca decat sa aplicam pe piele vitamina C care nu este stabila, mai bine deloc.

Retinolul este dovedit dermatologic ca fiind singurul ingredient activ capabil sa sustina "lupta" Anti Ageing. Medik8 ofera produse cu retinol atat pentru fata, Medik8 Retinol 3TR, 6TR, 10TR cat si pentru ochi, Medik8 Retinol Eye TR.

Firewall este cel mai puternic antioxidant extrem de util atunci cand pielea este distrusa, dezechilibrata si niciun alt produs nu mai este suportat.

Medik8 Eyelift este un produs premium destinat ridurilor perioculare, efectele sunt vizibile de la prima aplicare. Dark Circles, produs destinat corectarii cearcanelor este produsul la care trebuie sa apelati atunci cand cearcanele apar si nu dau semne de disparitie.

Cuperoza, rozaceea, roseata in general are o gama specifica si anume Red Alert. Curatarea si calmarea pielii ce sufera de cuperoza este astfel posibila cu Medik8.

Acneea este una dintre afectiunile cele mai intalnite si aici Medik8 se mandreste cu rezultate uimitoare. Beta Cleanse, Beta Gel si Beta Moisturise sunt cele trei produse ce ofera rezultate excelente atunci cand pielea sufera de acnee.

Copyright © 2015 Skinbook.ro