Tratament Riduri Fine
Produse tratament: Hydr8 B5, C-Tetra, Retinol 3TR
Tratamentul asigura hidratare continua 24ore, antioxidanti vitamina C 3% si E 1%, vitamina A Retinol 3TR cu 0.3% retinol.
Daca doriti o forma mai puternica de vitamina C puteti alege CE-Tetra sau CE-Thione sau Retinol 6TR daca doriti o mai mare concentratie de retinol. Recomandam ca pielea sa fie bine curatata si exfoliata de celulele moarte. Puteti folosi creamCleanse (normal-uscata) sau poreCleanse Gel (grasa). Recomandam aplicarea emolientului medik8 Hydr8 Day 360.

Tratament Riduri Fine Exista 11 produse.Se afişează 1-11 din 11 de articole
 • 220,00 lei
  3 Opinie(i)

  Medik8 Hydr8 B5, Serum Hidratare 24 ore cu Acid Hialuronic si Vitamina B5, reface instant pielea stresata.

  220,00 lei
  Stoc epuizat
 • 209,00 lei
  3 Opinie(i)

  Medik8 C-Tetra Serum cu vitamina C si E Pro Colagen antioxidant ce neutralizeaza radicalii liberi.

  209,00 lei
 • 180,00 lei

  Serum vitamina A, antiaging, Medik8 Retinol 3 TR, vitamina A este singurul remediu eficient dovedit dermatologic, impotriva imbatranirii

  180,00 lei
 • 211,00 lei

  Serum vitamina A Retinol 6 TR.Vitamina A este singurul remediu eficient dovedit dermatologic, impotriva imbatranirii

  211,00 lei
 • 365,00 lei

  Serum antioxidant cu vitamina c pro colagen Medik8 CE-Tetra cu 7% vitamina C si 1% vitamina E

  365,00 lei
 • 334,34 lei 458,00 lei -27%

  Serum Vitamina C CE-Thion, cu vitamina C 15%, vitamina E 1%, Glutatione

  458,00 lei 334,34 lei
  Stoc epuizat
  Pret redus!
 • 210,00 lei

  Crema de zi cu antioxidanti - C-Tetra Cream Finally… the famous C-Tetra® serum is available in a luxurious cream format. There is no doubt serums are hugely popular, but there are often times you may prefer the texture of a light day cream. If your skin is really dry then you might supplement your Hydr8™ 360 or other sunscreen with C-Tetra Cream underneath.

  210,00 lei
 • 201,60 lei 252,00 lei -20%

  Antioxidant Vitamina C si 12 uleiuri esentiale Ulei facial cu vitamina C Un ulei matasos ce se absoarbe repede ce contine antioxidant Vitamina C care hidrateaza si repara pielea. Un plus de 12 uleiuri esentiale este adaugat in produs pentru un efect instantaneu efect de tinerete si o piele a carei textura radiaza!

  252,00 lei 201,60 lei
  Stoc epuizat
  Pret redus!
 • 168,00 lei

  Crema cu retinol pentru noapte Retinol 1TR Cream A luxurious, moisturising cream for night time use to address the first signs of ageing. As you would expect from Medik8, the production of our first ever retinol cream format has taken years of discussion and development to ensure outstanding stability performance.

  168,00 lei
 • 210,00 lei

  Crema de noapte pentru ochi Medik8 Night Eye, cu vitamina A, acid hialuronic si vitamina E. Hydr8 Night Eye is a luxurious eye cream designed especially for use at night. It has been blended with super active vitamin A (retinol), an ingredient known for its anti-ageing benefits.

  210,00 lei
 • 221,00 lei

  Crema de zi Anti-Ageibg cu SPF 30 si protectie UVA. Hydr8 Eye 360 is an elegant all-in-one day eye cream, containing multiple active ingredients to help protect against everyday environmental factors. With SPF 30 and 5* UVA protection.

  221,00 lei

Pentru tratarea si reducerea ridurilor fine

pielea are nevoie de un protocol simplu si de un produs specific.

Daca ne situam ca varsta in perioada in care celulele se refac relativ usor, singurul lucru de care trebuie sa tinem cont este calitatea si numarul de ingrediente pe care le aplicam pe piele. Nu este nevoie sa aplicam multe produse, ci doar pe cele care contin ceea ce este cu adevarat relevant pentru piele. Tot ceea ce este aplicat in plus va ingreuna procesul de regenerare si astfel determina o calitate scazuta a colagenului si elastinei. Cum acestea definesc calitatea pielii, vom ajunge sa avem o piele care nu arata bine.

Daca suntem situati dupa varsta in care acest proces de regenerare are loc relativ usor, trebuie sa luam in considerare ca pielea trebuie ajutata si nu doar sustinuta.

Sa luam un exemplu. Avem 35 ani si observam aparitia ridurilor fine. Folosim produse pe care toata lumea le foloseste, le cumparam din farmacii si totusi pielea nu este cum ar trebui. Asta pentru ca protocolul de tratare a ridurilor profunde difera prin structura de celelalte protocoale. Nu este de ajuns un produs anti cearcan pentru aceste riduri.

Neregula apare in momentul in care aplicam pe piele produse despre care NOI nu stim nimic, facand acest lucru pentru ca auzim, ne este recomandat sau altele. Stim bine cum stam cu increderea in aceste vremuri si tocmai aceasta este ratiunea pentru care trebuie sa stim ce produse aplicam.

Din punct de vedere dermatologic pielea are nevoie sa fie hidratata, sa-si mentina starea de hidratare, asta insemnand ca pielea trebuie sa poata sa controleze si sa regleze nivelul de apa. Acest lucru se realizeaza prin stratul hidrolipidic. Pe scurt, acidul hialuronic, serum, este esential in hidratare si mentinerea hidratarii. Acest ingredient este de baza.

Antioxidantii sunt la fel de importanti, acestia mentin starea de sanatate a formatiunilor ce produc si regenereaza celulele. Fara antioxidanti regenerarea celulara scade si odata cu aceasta si calitatea pielii.

Retinolul - vitamina A este singurul ingredient dovedit stiintific ca avand proprietati anti aging.

Ce inseamna dovedit stiintific? Cand noi spunem dovedit stiintific nu ne referim la review-uri facute pe net, la studii publicate de producatori. Aceste lucruri nu ne intereseaza in studii. Ce ne intereseaza sunt studiile facute pe ingrediente si publicate pe pubmed sau researchgate.

Produse complementare tratamentului:


Medik8 Retinol 10 TR

Copyright © 2015 Skinbook.ro