Tratament Piele Uscata

Tratamentul include: Hydr8 B5, CE-Tetra

Piele uscata este pielea in care sistemul natural de autoreglare a hidratarii este deficitar sau distrus. Netratand pielea uscata riscati probleme grave si imbatranirea prematura a pielii.

Tratament Piele Uscata Exista 8 produse.Se afişează 1-8 din 8 de articole
 • 220,00 lei
  3 Opinie(i)

  Medik8 Hydr8 B5, Serum Hidratare 24 ore cu Acid Hialuronic si Vitamina B5, reface instant pielea stresata.

  220,00 lei
  Stoc epuizat
 • 301,00 lei
  1 Opinie(i)

  Medik8 Hydr8 Day 360 SPF 30 pentru piele normal spre uscata

  301,00 lei
  Stoc epuizat
 • 365,00 lei

  Serum antioxidant cu vitamina c pro colagen Medik8 CE-Tetra cu 7% vitamina C si 1% vitamina E

  365,00 lei
 • 345,00 lei

  Solutie anti-pigmentare si hidratare zilnica Formula anti-pigmentare hidratanta si anti-ageing cu SPF 50 pentru toate tipurile de piele. White Balance Day & Night face parte din solutia Medik8 pentru pigmentare. Pe langa proprietatile anti-pigmentare este un hidratant de zi si de noapte.

  345,00 lei
  Stoc epuizat
 • 201,60 lei 252,00 lei -20%

  Antioxidant Vitamina C si 12 uleiuri esentiale Ulei facial cu vitamina C Un ulei matasos ce se absoarbe repede ce contine antioxidant Vitamina C care hidrateaza si repara pielea. Un plus de 12 uleiuri esentiale este adaugat in produs pentru un efect instantaneu efect de tinerete si o piele a carei textura radiaza!

  252,00 lei 201,60 lei
  Stoc epuizat
  Pret redus!
 • 168,00 lei

  Crema cu retinol pentru noapte Retinol 1TR Cream A luxurious, moisturising cream for night time use to address the first signs of ageing. As you would expect from Medik8, the production of our first ever retinol cream format has taken years of discussion and development to ensure outstanding stability performance.

  168,00 lei
 • 210,00 lei

  Crema de noapte pentru ochi Medik8 Night Eye, cu vitamina A, acid hialuronic si vitamina E. Hydr8 Night Eye is a luxurious eye cream designed especially for use at night. It has been blended with super active vitamin A (retinol), an ingredient known for its anti-ageing benefits.

  210,00 lei
 • 221,00 lei

  Crema de zi Anti-Ageibg cu SPF 30 si protectie UVA. Hydr8 Eye 360 is an elegant all-in-one day eye cream, containing multiple active ingredients to help protect against everyday environmental factors. With SPF 30 and 5* UVA protection.

  221,00 lei

Schema de tratament pentru piele uscata

Pielea uscata se caracterizeaza printr-o elasticitate si luminozitate scazuta cumulata cu senzatia de astringenta si disconfort. Odata cu aceste semne incep sa apara si manifestarile pielii, manifestari care de obicei sunt riduri, pigmentatie (pete), senzatie de disconfort continua, aspect inchis si tern, etc. In aceste cazuri se impune urgent un tratament pentru piele, tratament care trebui sa contina ingrediente de baza si nu produse bazate pe diverse extracte de plante sau uleiuri, etc. Inainte de a trece la schema de tratament amintim faptul ca dieta, sportul, odihna sunt elemente care contribuie sa sanatatea pielii dar nu sunt elemente capabile sa schimbe in bine pielea odata ce echilibrul se rupe. Amintim faptul ca apa bauta zilnic are un efect minim asupra hidratarii pielii.
Atentie: Consumul zilnic a 2 litri de apa nu inseamna ca pielea va este hidratata. Nu va bazati pe faptul ca asigurati hidratarea pielii consumand zilnic apa.
Scopul unui tratament pentru piele uscata nu trebuie sa fie doar acela de a asigura un nivel minim sau optim de hidratare ci de a aduce pielea la stadiu in care sa poata sa-si mentina nivelul de apa corespunzator si astfel sa fie hidratata. Tratamentul pielii uscate trebuie sa asigure urmatoarele:
 1. Curatarea pielii prin eliminarea celulelor moarte
 2. Aplicarea produselor cu acid hialuronic si vitamina B5 (si B3 daca avem afectiuni cutanate)
 3. Antioxidanti de baza vitamina C si E administrate impreuna
 4. Emolient cu SPF 15 - 30 si nu 50 sau 50+
 5. Continuitate in aplicarea acestor produse
Tratamentele se vor aplica dimineata cat si seara, primele semne de bine avand loc dupa prima zi de tratament daca produsele sunt bine alese. Atentia trebuie indreptata spre produsele cu vitamina c (antioxidant) care trebuie sa fie foarte stabile. Daca vitamina c aplicata pe piele nu este stabila, aceasta va oxida si va genera radicali liberi care vor distruge celulele responsabile de regenerarea celulara. Aplicarea acidului hialuronic este esentiala pentru hidratarea pielii pentru ca acesta poate retine de pana la 1000 ori apa, astfel asigurand pe langa hidratare si re-hidratarea pielii, esentiala in tratamentul pielii uscate. Recomandam pentru hidratare produsul Hydr8 B5 de la Medik8, atat pentru acidul hialuronic cat si pentru vitamina B5 ce are loc in regenerarea celulara. https://www.youtube.com/watch?v=JL8iMaZKwHs Se pot folosi si produse pe baza de retinol (vitamina A) doar seara si in cantiatati mici (1 - 2 picaturi) odata la 2 zile si zilnic dupa o saptamana. Efectul tratamentului asupra pielii trebuie sa fie vizibil imediat si nu dupa 7 - 30 zile. Daca acest lucru nu se intampla, produsele trebuiesc schimbate si in niciun caz nu mai trebuie continuat tratamentul.

Pielea este capabila sa-si revina singura daca sunt respectate regulile de mai sus.

 

Produse complementare tratamentului:


Copyright © 2015 Skinbook.ro