Tratament Piele Mixta

Tratamentul include: poreCleanse Gel, C-Tetra, Clay Mask 

Piele mixta este pielea in care secretia de sebuum este peste limita. Acest exces de sebuum trebuie echilibrat prin aplicarea de produse specifice si in niciun caz prin spalari repetate care sa duca la o secretie si mai mare de sebuum.

poreCleanse Gel este esential pentru redarea echilibrului pielii prin mentinerea filmului hidrolipidic. clayMask creaza balanta intre necesarul de sebuum si excedent. Puteti folosi CE-Tetra cu 7% vitamina C in loc de C-Tetra. Se recomanda Hydr8 B5 pentru hidratare - rehidratare.

Tratament Piele Mixta Exista 10 produse.Se afişează 1-10 din 10 de articole
 • 98,00 lei
  1 Opinie(i)

  Gel tratament piele grasa

  98,00 lei
 • 209,00 lei
  3 Opinie(i)

  Medik8 C-Tetra Serum cu vitamina C si E Pro Colagen antioxidant ce neutralizeaza radicalii liberi.

  209,00 lei
 • 156,00 lei

  Medik8 clayMask Masca Pentru Reglarea Porilor Dilatati

  156,00 lei
 • 220,00 lei
  3 Opinie(i)

  Medik8 Hydr8 B5, Serum Hidratare 24 ore cu Acid Hialuronic si Vitamina B5, reface instant pielea stresata.

  220,00 lei
  Stoc epuizat
 • 210,00 lei

  Crema de zi cu antioxidanti - C-Tetra Cream Finally… the famous C-Tetra® serum is available in a luxurious cream format. There is no doubt serums are hugely popular, but there are often times you may prefer the texture of a light day cream. If your skin is really dry then you might supplement your Hydr8™ 360 or other sunscreen with C-Tetra Cream underneath.

  210,00 lei
 • 345,00 lei

  Solutie anti-pigmentare si hidratare zilnica Formula anti-pigmentare hidratanta si anti-ageing cu SPF 50 pentru toate tipurile de piele. White Balance Day & Night face parte din solutia Medik8 pentru pigmentare. Pe langa proprietatile anti-pigmentare este un hidratant de zi si de noapte.

  345,00 lei
  Stoc epuizat
 • 201,60 lei 252,00 lei -20%

  Antioxidant Vitamina C si 12 uleiuri esentiale Ulei facial cu vitamina C Un ulei matasos ce se absoarbe repede ce contine antioxidant Vitamina C care hidrateaza si repara pielea. Un plus de 12 uleiuri esentiale este adaugat in produs pentru un efect instantaneu efect de tinerete si o piele a carei textura radiaza!

  252,00 lei 201,60 lei
  Stoc epuizat
  Pret redus!
 • 168,00 lei

  Crema cu retinol pentru noapte Retinol 1TR Cream A luxurious, moisturising cream for night time use to address the first signs of ageing. As you would expect from Medik8, the production of our first ever retinol cream format has taken years of discussion and development to ensure outstanding stability performance.

  168,00 lei
 • 210,00 lei

  Crema de noapte pentru ochi Medik8 Night Eye, cu vitamina A, acid hialuronic si vitamina E. Hydr8 Night Eye is a luxurious eye cream designed especially for use at night. It has been blended with super active vitamin A (retinol), an ingredient known for its anti-ageing benefits.

  210,00 lei
 • 221,00 lei

  Crema de zi Anti-Ageibg cu SPF 30 si protectie UVA. Hydr8 Eye 360 is an elegant all-in-one day eye cream, containing multiple active ingredients to help protect against everyday environmental factors. With SPF 30 and 5* UVA protection.

  221,00 lei

Ce este pielea mixta?

Pielea mixta este pielea in care secretia de sebuum este peste normal.

Cauzele ce induc o hipersecretie sunt multiple, incepand cu produsele de curatare nepotrivite, pH-ul gresit (neutru sau bazic), deficiente structurale ale pielii, spalarea excesiva, produse de ingrijire care prin ingredienti produc o alterare a celulelor si o dereglare a filmului hidrolipidic, etc.

In mai toate cazurile se incearca redresearea acestei probleme folosind aceleasi produse si proceduri care au dus la aparitia problemei.

Necunoasterea acestori notiuni de baza duce la agravarea si proliferarea problemelor de hipersecretie a pielii, pentru ca odata urmate aceleasi sfaturi care nu dau rezultate, se insista pe rezolvarea problemelor fara a se cunoaste logica evenimentelor ce produc problemele.

In mod firesc incercarea de a rezolva o problema fara a sti cauzele si apoi metoda de rezolvare, va fi intodeauna un esec, chiar daca problema pare uneori spre rezolvare.

In cazul cand suferiti de hipersecretie de sebuum sau chiar si daca aveti pielea mai grasa sau mixta (zona T) secretul este de a modera secretia de sebuum printr-o masca specifica.

clayMask este masca ce reduce semnificativ secretia de sebuum. clayMask este o masca cu argila naturala, ingredient care scoate impuritatile la suprafata si absoarbe excesul de ulei, prevenind obturarea, blocarea porilor.

clayMask este un produs care se lasa sa se intareasca pe fata - clayMask absoabe excesul de sebum si elimina impuritatile din piele - clayMask reda texura fina a pielii fara sa o usuce - clayMask ajuta la detoxifierea pielii prin neutralizarea radicalilor liberi.

Nu toate mastile cu argila pot realiza acest lucru, cele mai multe blocand porii si astfel se creeaza alte probleme. Alantoina si vitamina E continuta in clayMask ofera si suportul de tratament de care pielea are nevoie.

Astfel aplicarea clayMask regleaza secretia de sebuum si astfel se echilibreaza si se mentine echilibrul cutanat.

Produse complementare tratamentului:


Copyright © 2015 Skinbook.ro