Tratament Pentru Ridurile Din Jurul Gurii

Tratamentul include: Hydr8 B5, CE-Thione, Medik8 Eyelift

Ridurile din jurul gurii se pot atenua daca urmati zilnic un protocol de refacere a structurii pielii. Hidratare, antioxidanti si produs specific pentru riduri este o schema care da rezultate vizibile chiar dupa prima aplicare.

Tratament Pentru Ridurile Din Jurul Gurii Exista 6 produse.Se afişează 1-6 din 6 de articole
 • 220,00 lei
  3 Opinie(i)

  Medik8 Hydr8 B5, Serum Hidratare 24 ore cu Acid Hialuronic si Vitamina B5, reface instant pielea stresata.

  220,00 lei
  Stoc epuizat
 • 334,34 lei 458,00 lei -27%

  Serum Vitamina C CE-Thion, cu vitamina C 15%, vitamina E 1%, Glutatione

  458,00 lei 334,34 lei
  Stoc epuizat
  Pret redus!
 • 210,00 lei
  1 Opinie(i)

  Anti rid pentru riduri profunde zona perioculara Medik8 Eyelift

  210,00 lei
  Stoc epuizat
 • 210,00 lei

  Crema de zi cu antioxidanti - C-Tetra Cream Finally… the famous C-Tetra® serum is available in a luxurious cream format. There is no doubt serums are hugely popular, but there are often times you may prefer the texture of a light day cream. If your skin is really dry then you might supplement your Hydr8™ 360 or other sunscreen with C-Tetra Cream underneath.

  210,00 lei
 • 201,60 lei 252,00 lei -20%

  Antioxidant Vitamina C si 12 uleiuri esentiale Ulei facial cu vitamina C Un ulei matasos ce se absoarbe repede ce contine antioxidant Vitamina C care hidrateaza si repara pielea. Un plus de 12 uleiuri esentiale este adaugat in produs pentru un efect instantaneu efect de tinerete si o piele a carei textura radiaza!

  252,00 lei 201,60 lei
  Stoc epuizat
  Pret redus!
 • 168,00 lei

  Crema cu retinol pentru noapte Retinol 1TR Cream A luxurious, moisturising cream for night time use to address the first signs of ageing. As you would expect from Medik8, the production of our first ever retinol cream format has taken years of discussion and development to ensure outstanding stability performance.

  168,00 lei
Pentru tratarea si reducerea ridurilor pielea are nevoie sa fie sustinuta in procesul natural de refacere a structurilor celulare. Calitatea acestor structuri definesc in mare masura ridurile de pe fata.

Daca ne situam ca varsta in perioada in care celulele se refac relativ usor, singurul lucru de care trebuie sa tinem cont este calitatea si numarul de ingrediente pe care le aplicam pe piele. Nu este nevoie sa aplicam multe produse, ci doar pe cele care contin ceea ce este cu adevarat relevant pentru piele. Tot ceea ce este aplicat in plus va ingreuna procesul de regenerare si astfel determina o calitate scazuta a colagenului si elastinei. Cum acestea definesc calitatea pielii, vom ajunge sa avem o piele care nu arata bine.

Daca suntem situati dupa varsta in care acest proces de regenerare are loc relativ usor, trebuie sa luam in considerare ca pielea trebuie ajutata si nu doar sustinuta.

Sa luam un exemplu. Avem 35 ani, tendinte de rid, oboseala la serviciu, stres, etc. Folosim produse pe care toata lumea le foloseste, le cumparam din farmacii si totusi pielea nu este cum ar trebui. Ce este in neregula?

Neregula apare in momentul in care aplicam pe piele produse despre care NOI nu stim nimic, facand acest lucru pentru ca auzim, ne este recomandat sau altele. Stim bine cum stam cu increderea in aceste vremuri si tocmai aceasta este ratiunea pentru care trebuie sa stim ce produse aplicam.

Din punct de vedere dermatologic pielea are nevoie sa fie hidratata, sa-si mentina starea de hidratare, asta insemnand ca pielea trebuie sa poata sa controleze si sa regleze nivelul de apa. Acest lucru se realizeaza prin stratul hidrolipidic. Pe scurt, acidul hialuronic, serum, este esential in hidratare si mentinerea hidratarii. Acest ingredient este de baza.

Antioxidantii sunt la fel de importanti, acestia mentin starea de sanatate a formatiunilor ce produc si regenereaza celulele. Fara antioxidanti regenerarea celulara scade si odata cu aceasta si calitatea pielii.

Retinolul - vitamina A este singurul ingredient dovedit stiintific ca avand proprietati anti aging.

Ce inseamna dovedit stiintific? Cand noi spunem dovedit stiintific nu ne referim la review-uri facute pe net, la studii publicate de producatori. Aceste lucruri nu ne intereseaza in studii. Ce ne intereseaza sunt studiile facute pe ingrediente si publicate pe pubmed sau researchgate.

Produse complementare tratamentului:


Medik8 Retinol 10 TR

Medik8 Retinol 10 TR
Copyright © 2015 Skinbook.ro