Tratament Cearcane

Tratamentul include: Dark Circles, Hydr8 B5, C-Tetra, Retinol 10TR.

In general cearcanele sunt vasele de sange care se vad pe sub pielea ochiului.Zona perioculara prezinta cea mai subtire piele de doar 0.2 - 0.5 mm. Cearcanele sunt influentate de stres, oboseala continua, dar se si mostenesc de la parinti, bunici, etc.Medik8 Dark Circles este special creat pentru atenuarea cearcanelor.

Daca doriti un antioxidant mai puternic, cu 7% sau 15% vitamina C puteti alege CE-Tetra sau CE-Thione in loc de C-Tetra.

Tratament Cearcane Exista 4 produse.Se afişează 1-4 din 4 de articole

Ce sunt cearcanele si care sunt cauzele aparitiei lor?

Cearcanele sunt pete inchise ce apar in zona periobitala.

Cauzele aparitiei cearcanelor post fi:

 • Alergii
 • Medicatie
 • ADN, mostenire genetica
 • Anemii, deficienta nutritiva
 • Oboseala continuata
 • Stresul cutanat transmis pielii din mediul inconjurator
 • Pigmentare periorbitala
 • Inaintarea in varsta
 • Investigatii si concluzii

  Ar trebui sa stim cat mai exact ce anume a provocat aparitia cearcanelor, aceasta fiind prima etapa in tratamentul cearcanelor.

  Daca acest lucru nu este intotdeauna posibil si nu suspectati afectiuni interne sau supra-medicatie, probabil cauza aparitiei cearcanelor este data de probleme ale pielii.

  Alergiile cauzate de produsele cosmetice pot determina aparitia cearcanelor.

  Desigur ca ati observat ca de obicei cearcanele aparute nu dispar, chiar daca urmam tratamente anti-cearcan sau tratament cearcane.

  Acest lucru pare putin bizar pentru ca ar trebui sa apara o diminuare a cearcanelor in urma tratamentului anti cearcan.

  De ce de cele mai multe ori nu se intampla acest lucru si daca urmam logica dermatologica, carcanele nu dispar pentru ca nu urmati bine tratamentul corect sau pentru ca nu folositi produse care intr-adevar sa actioneze impotriva cearcanelor.

  Un produs tratament cearcane de calitate, ar trebui sa ofere rezultate chiar de la prima aplicare. Daca acest lucru nu se intampla in cateva zile, este bine sa renuntati la tratament.

  Experienta arata ca folosirea produselor tratament cearcane nepotrivite influenteaza negativ starea pielii si astfel cearcanele se vor mari si manifesta o extindere pe suprafata pielii.

  Ce facem pentru a le minimiza si eventual inlatura?

  Tratamentul corespunzator al pielii da rezultate in stoparea si minimizarea cearcanelor.

  Cearcanele sunt pete inchise pe piele deci rezolvarea problemei cearcanelor consta in gasirea schemei de tratament care sa functioneze si sa redea pielii starea initiala de sanatare si lipsa de stres cutanat.

  Propunerea noastra

  Va recomandam sa urmati o schema tratament ce se bazeaza pe stiinta si nu pe reclama.

  Aveti nevoie de asigurarea hidratarii pielii si asta se obtine cu serumul Medik8 Hydr8 B5.Acidul hialuronic si vitamina B5 asigura hidratare continua 24ore precum si sustinerea diferentierii celulare adica modul in care celulele se regenereaza.

  C-Tetra este un serum cu vitamina C 3% si vitamina E 1%. Vitaminele C si E sunt principalii antioxidanti de care pielea are zilnic nevoie pentru a neutraliza radicalii liberi si astfel mecanismul de regenerare natural al pielii sa fie functional 100%.

  Produsul Dark Circles este special conceput pentru tratament cearcane actionand imediat.

  Puteti folosi doar Dark Circles pentru tratamentul cearcanelor dar va recomandam sa urmati schema completa.

  Retinolul este singura vitamina care este anti-aging si acest lucru este dovedit stiintific.

  Medik8 este un cosmeceutic adica cosmetic cu actiune farmaceutica. Ingredientele sunt cele ce targeteaza si rezolva problemele pieli.

  Dovezile stiintifice sunt luate de pe pubmed si nu din studii facute de firma producatoare sau alte companii ce produc produse asemanatoare.

  Produse complementare tratamentului:


  Copyright © 2015 Skinbook.ro