Serum vitamina A Retinol 6 TR

M-006383

g/ml

Serum vitamina A Retinol 6 TR.Vitamina A este singurul remediu eficient dovedit dermatologic, impotriva imbatranirii

Detalii

In stoc

211,00 lei

Plătește online!
 Plătește online!

Produs nerecomandat in perioada sarcinii

Serum vitamina A noapte de ultima generatie ce contine 0.6% Retinol si vitamina E.

Serum vitamina A antiaging este singurul remediu dermatologic impotriva imbatranirii. Vitamina A este singura, pe langa vitamina C si vitamina E, recunoscuta de dermatologi in tratamentul anti imbatranire, antiageing.


Retinol 6 TR este un serum cu absorbtie super rapida care rejuveneaza pielea pe intervalul de timp optim, noaptea.

Retinol 3 TR se aplica dupa ce se aplica C/CE-Tetra. C/CE-Tetra se aplica dupa curatare si Hydr8 B5.


Ajuta pielea sa-si recapete aspectul neted si tanar.

Contururile apar refacute/remodelate, densitatea pielii creste, petele se atenueaza iar fata devine mai neteda si mult intinerita.

Contine 0.6% alltrans retinol incapsulat, cu actiune time-release si care ofera o stabilitate mai mare comparativ cu alte produse cu retinol.

Recomandam sa fie utilizat cu crema de noapte Hydr8 Night pentru rezultate excelente.


Ca masura de precautie, dar nu neaparat, pentru a obisnui pielea cu retinolul, recomandam utilizarea astfel:

saptamana 1,2 - 1 data la 3 zile
saptamana 3,4 - 1 data la 2 zile
saptamana 5,6 - 1 data pe zi

Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi spre deosebire de vitamina C care este solubila in apa. Solubila inseamna ca se poate dizolva.
Retinolul este o forma a vitaminei A apartinand familiei vitaminei A numita retinoizi.
Dermatologia ne spune ca vitamina A este una din vitaminele esentiale in ingrijirea pielii si asta pentru ca este sigura dovedita ca avand efect in tratamentele anti-aging.
Pe langa antioxidanti, cei mai importanti fiind vitamina C si vitamina E, produsele bazate pe retinol au capacitatea de a mari resistenta la infectii, mentine sanatatea straturilor superficiale ale pielii, contribuie la inlaturarea petelor datorate imbatranirii, procesului de sinteza de colagen si in tratamentul acneei.
Din punct de vedere anti imbatranire, retinolul reduce ridurile superficiale si ajuta la refacerea pielii dupa actiunea radiatiilor ultra violete.
In procesul de regenerare a pielii vitamina A este deosebit de importanta pentru ca mentine sanatatea pielii prin diferentierea celulara, procesul prin care pielea isi schimba celulele , proces ce dureaza intre 24 si 30 zile functie de varsta.
Diferentierea celulara este procesul prin care o celula "proaspata" devine celula specializata.
Pentru pacientii ce au pielea grasa sau normal spre grasa (grasa in zona T) aplicarea de retinol micsoreaza secretia de sebuum (a nu se confunda cu sinteza) si reduce timpul de revenire a pielii dupa stress.
Vitamina A este necesara in mentinerea integritatii epiteliului (tesut format dintr-unul sau din mai multe straturi de celule de diverse forme, care alcatuieste invelisul pielii) si nu este doar un moft in tratamentul pielii sau in lupta Anti Ageing.
Deficienta vitaminei A din piele duce la o imbatranirea accelerata a pielii. Oxidarea, expunera la radiatii ultraviolete sunt doar cateva cazuri ce micsoreaza nivelul de vitamina A din piele. Antioxidantii reduc numarul radicalilor liberi din piele (prin neutralizare) si astfel relatia intre Vitamina A si vitaminele C si E devine completa.
Nu doar studiile dar mai ales experienta au demonstrat faptul ca odata cu cresterea vitaminei A la nivelul epidermei confera rezultate vizibile si ne neegalat cu alte tratamente.
Folosind proceduri de skin needling (http://www.microace.ro/) efectul este 8 ori mai puternic si in mod evident si rezultatele la fel de vizibile.
Din acest motiv retinolul este ceea ce trebuie sa utilizat atunci cand pielea da semne de imbatranire, asta se poate intampla si la 25 ani. Concentratia de serum de 0.1% pana la 1% este de o eficienta incredibila cu efecte vizibile in cateva zile.
Ar trebui sa fie important pentru dvs. ca toate cele de mai sus nu reprezinta altceva decat o sinteaza a cercetarilor ce au fost intreprinse pentru si in folosul sanatatii si frumusetii pielii.
Putem spune fara nicio greseala ca Vitamina A, retinolul, este cea mai importanta vitamina in tratamentul si ingriirea pielii.
Pure All-Trans Retinol (0.6%) - helps promote collagen synthesis, improvesskin texture and increases skin hydration.
Vitamin E - antioxidant, helps to protect skin from free radical damage andact as a stabiliser for vitamin A (Retinol)
Time-release Technology - unique time-release film helps stop skinirritation associated with regular retinol products and creates a powder dryfinish
Video despre produs va fi disponibil curand.
Producator: Pangaea Laboratories UK / www.medik8.com
Pagina oficiala(RO): www.medik8.ro
Sumar: Lider in piata de cosmeceutice, cosmetice cu actiune farmaceutica.

Opinia cumpărătorilor

Scrieţi o recenzie

Serum vitamina A Retinol 6 TR

Serum vitamina A Retinol 6 TR

Serum vitamina A Retinol 6 TR.Vitamina A este singurul remediu eficient dovedit dermatologic, impotriva imbatranirii

Scrieţi o recenzie

Citeste despre:

Sunt 7 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Copyright © 2015 Skinbook.ro