Natura Beauty
Piroche Cosmetiques cu sediul in Alto Adige, se mandreste cu cei treizeci de ani de experienta in sectorul cosmeticii profesionale, experienta construita prin cooperarea cu saloanele de infrumusetare, spa-uri, mari centre wellness si beauty.Tratamentele Piroche Cosmetiques se bazeaza pe trei actiuni principale: DETOXIFIERE STIMULARE REGENERARE. Piroche

Natura Beauty Exista 26 produse.

Subcategorii

 • Beauty Device

  Dispozitive pentru tratamente cosmetice.

 • Celulita

  Piroche Cellulite System este solutia pentru tratarea celulitei. Se poate utiliza acasa, fara a fi necesar deplasarea la un salon sau centru de tratament.

 • Ingrijire fata

  Activeaza celulele stem de auto-reinnoire a pielii!
  Piroche Cosmetiques este singurul brand din Romania ce detine 15 produse avand ca ingredient celulele stem vegetale de Trandafir Alpin.
  Gama Rosalpina:
  - activeaza vitalitatea celulelor stem epidermice
  - faciliteaza regenerarea pielii
  - intareste bariera cutanata prin stimularea mecanismului natural de aparare
  - ajuta pielea in auto-apararea impotriva efectelor periculoase ale schimbarilor climatice

 • Ingrijire corp

  Piroche Body Care este gama dedicata ingrijirii si tonifierii pielii corpului.

 • Piroche Bath Cosmetic

  DETOXIFIERE: Metoda de drenaj bioenergetic dezvoltata de Piroche Cosmetiques, combinata cu substantele active continute de produsele Piroche Cosmetiques, purifica organismul de toxinele acumulate din cauza tulburarilor provocate de dieta gresita, de factorii negativi ai mediului inconjurator si de stres. Numai dupa purificare organismul este gata sa absoarba substante noi si pretioase.
  Diluati o cantitate de 40 ml din produs in apa de baie la 37 °C, si scufundati-va relaxat in apa timp de 20 de minute. Efectul produselor Aroma Hydro Bath poate fi imbunatatit prin folosirea lor in combinatii sinergice specificate de procedeu. Cand sunt utilizate combinatii sinergice, dupa 10 minute adaugati o a doua aroma de baie, restabiliti temperatura apei la 37 °C pentru inca 10 minute. Relaxati-va 20 de minute dupa baie. Produsele Aroma Hydro Bath usor spumante, sunt special create pentru cazile cu hidromasaj.

 • Ingrijire par

  Sampoane specifice si pentru toate tipurile de par.Se afişează 1-26 din 26 de articole
Copyright © 2015 Skinbook.ro