Skinbook Consilier Cosmetice si Makeup

Nu ai multe sanse reale in viata. Asta e una pe bune. Dezvolta si dezvolta-te!

 

Ne adresam celor pasionati de beauty dar si celor cu experienta in vanzari.

https://www.facebook.com/groups/beautyjobs/ este grupul pe care l-am creat pentru acest proiect.

Aplica si inscrie-te acum!

Conceptul nostru e simplu: nu te vom invita la prezentari, nu iti vom solicita sa achizitionezi pachet de start sau cataloage, nu iti vom monopoliza activitatea, nu va trebui sa faci nimic din ceea ce n-ai vrea sa faci.

In calitate de colaborator vei avea libertatea sa-ti alegi clientii si produsele, vei avea ocazia sa afli, sa testezi si sa lucrezi cu produse despre care vei putea povesti fara reticenta – produsele Skinbook sunt autentice, rezultatele sunt vizibile dupa utilizare, clientii ce le utilizeaza vor aduce si alti clienti.

Odata ce te-ai familiarizat cu caracteristicile produselor citind despre ele pe Skinbook.ro, poti incepe sa vorbesti despre ele cunostintelor, prietenilor, colegilor de serviciu si chiar profesionistilor din saloane sau cabinete, make-up artistilor, medicilor dermatologi, etc.

Preiei comenzile clientilor tai si plasezi comanda online pe skinbook.ro. Livrarea catre tine se face in 24 de ore, cu plata ramburs. Cu cat mai multi clienti si mai multe comenzi, cu atat te apropii de un venit frumos de 4000 de lei pe luna. Putini sunt cei care au obtinut aceasta suma inca din prima luna, dar asta depinde doar de tine si de timpul pe care il investesti.

Ce te motiveaza? Doua lucruri esentiale:

  • Timpul - iti faci programul cum consideri tu ca ai randament maxim
  • Banii - 40% discount din valoarea comenzilor tale, care iti pot aduce minim 4000 Lei lunar

 

Cum incep?

Pasul 1

Studiaza produsele de pe www.skinbook.ro si mai ales cauta pe internet ce spun altii despre produsele noastre si nu doar ce spunem noi. 98% din piata de cosmetice din Romania este alcatuita din produse ce nu dau niciun rezultat, produse de calitate slaba dar cu pret ridicat.

Pasul 2

Gandeste-te bine daca acest proiect este pentru tine si daca te potrivesti cu el. Dorim sa dezvoltam acest proiect astfel incat sa ne bucuram impreuna de reusita. Ne dorim colaboratori entuziasmati care aspira la o independenta financiara, pe care suma de minim 4000 lunar le-ar putea-o oferi.

Pasul 3

Te decizi si ne anunti la 0746 031 062.

De ce sa lucrezi cu Skinbook?

Motive:

  • Skinbook iti ofera nu doar produse, ci si solutii combinabile pentru infrumusetare, intretinerea tenului sau tratarea problemelor pielii, indiferent de tipul de piele sau de varsta. Produsele au actiune imediata, actiunea lor se observa in primele zile de la utilizare. Nu credem in produse ce trebuie folosite 30 zile pentru a vedea un rezultat. Credem ca daca un produs este intr-adevar bun, va ajuta pielea si astfel in cateva zile si cel mai pretentios si carcotas client va admite ca intr-adevar Skinbook este una dintre putinele solutii pentru rezolvarea problemelor pielii sau pentru realizarea un machiaj profesional la un raport pret/calitate nemaintalnit pe piata.

Urmareste www.skinbook.ro/blog pentru a afla noutati despre produse si proceduri.

  • Ai suport gratuit in rezolvarea si alegerea protocoalelor de tratament si a produselor de makeup. Odata cu prima comanda iti trimitem sampling-uri si materiale astfel incat vei putea nu doar sa vorbesti despre produse ci si sa demonstrezi avantajele utilizarii produselor Skinbook.
  • Ai o rata de retentie a clientilor de peste 90%. Asta inseamna ca daca 10 clienti cumpara produsele, cel putin 9 clienti vor reveni la tine sa comande produsele Skinbook. Te vei simti bine recomandand produse ce chiar ajuta pielea si te vei simti minunat cand clientii cu acnee te vor suna dupa cateva zile sa-ti spuna ca deja pielea lor este cu totul altfel dupa folosirea produselor Skinbook.

 

Acest proiect este gandit avand la baza faptul ca daca devii liber si ai bani, viata mai frumoasa.

Iti oferim si timp si bani. Depinde de tine daca intelegi aceste lucruri. Nu vom incerca niciodata sa te convingem sa lucrezi daca nu vrei sa o faci. Nu vom putea insa sa te mentinem in acest proiect daca comenzile plasate reprezinta doar o modalitate de a profita de discount si nu o dorinta de colaborare. Oricand va exista cineva care va aprecia aceste lucruri si va sti sa profite de avantajul imens pe care il oferim prin acest proiect.

Acum pe BeautyJobs.eu iti poti testa cunostintele despre piele si ingrijirea ei. Verifica-ti cunostintele acum!


Copyright © 2015 Skinbook.ro