SkinBook.ro va ofera cea mai mare diversitate de produse autentice pentru ingrijirea fetei si a corpului.

Ce inseamna produs cosmeceutical?

Cuvantul "cosmeceutical" este un cuvant folosit in arena profesionala de ingrijire a pielii pentru a descrie acele produse care au beneficii farmaceutice asupra pielii.

Produsele cosmeceutice contin ingrediente active care actioneaza asupra structurii celulare a pielii prin aplicare topica. Spre deosebire, produsele cosmetice sunt acele produse ale caror ingrediente actioneaza numai asupra stratului superficial al pielii.

Cui se adreseaza acest tip de produse?

Produsele cosmetice sunt definite ca fiind substante folosite pentru a imbunatati aspectul sau mirosul corpului uman. Ele sunt in general amestecuri de compusi chimici unele fiind derivate din surse naturale, dar marea majoritate sunt sintetice.

Tinand cont de faptul ca produsele cosmeceutice sunt produse "de mijloc" intre cosmetice si farmaceutice (COSMEtice farmaCEUTICE) acestea se adreseaza persoanelor care isi doresc o ingrijire profesionala a pielii, persoanelor cu pielea sensibila, dar nu numai.

Majoritatea persoanelor au pielea sensibila. Ce ii diferentiza este gradul de sensibilitate. Produsele Medik8, produse Green Cosmeceuticals, se adreseaza tuturor tipurilor de piele sensibila. Provocarea pentru Medik8 este de a crea formule profesionale de ingrijire a pielii, mai putin agresive, dar eficiente si fara a le reduce eficacitatea.

De ce este mai bine sa alegem un produs cosmeceutical, comparativ cu un produs cosmetic obisnuit, care promite aceleasi rezultate?


De zeci de ani publicul este supus reclamelor de publicitate ale companiilor producatoare de cosmetice, care promit o piele mai sanatoasa, mai tanara, mai vibranta. Din pacate cele mai multe din promisiuni sunt false.

De exemplu, un produs cosmetic nu va incetini niciodata procesul de imbatranire a pielii deoarece compusii sai actioneaza doar asupra stratului superior al epidermei. Comparativ, produsele cosmeceutice contin ingrediente active mult mai concentrate, mai pure si mai eficiente.

Oamenii de stiinta ai Medik8 au dezvoltat un puternic si unic ingredient activ: Factorul de Crestere Epidermica Triplu Filtrat (EGF) care ajuta la cresterea proliferarii celulei epidermice si a productiei de colagen si elastina din piele:acest lucru inseamna ca pielea se reinnoieste mai repede, textura pielii este mult mai definita si tonusul si elasticitatea pielii sunt imbunatatite. Aceasta este performanta vizibila anti-imbatranire.

 


Copyright © 2015 Skinbook.ro