Generalitati sinteza naturala colagen


Procedura de Skin Needling sau de sinteza naturala colagen si elastina ne ofera rezultate similar cu cele ale terapiei laser, frasel si peelingurilor chimice cu preturi mai mici si cu timp minim de refacere.

Medik8 Titanium Dermaroller creaza o multitudine de micro-leziuni punctiforme in derm, fapt ce induce eliberarea de factor de crestere care stimuleaza productia de neo-colagen si elastina.Rezulta micro-leziuni ale dermului fara a indeparta stratul sanatos al epidermului asa cum fac alte proceduri reparatorii.Deasemenea acest fapt face ca timpul de refacere sa fie foarte scurt si cu discomfort minim.Rezultatele sunt rapide si de durata.

Spre deosebire de bine-cunoscutele dermarollere cu ace din otel inoxidabil, microacele Medik8 sunt facute in UE si sunt realizate cu o precizie inginereasca din titanium, un metal extrem de rezistent, care nu isi modifica forma dupa utilizare asa cum se intampla cu cele din otel inoxidabil.Acest lucru inseamna ca pielea nu sufera leziuni importante care ar putea produce cicatrici.Cel mai important, Medik8 Titanium Dermaroller nu este mai scump decat alte Dermarollere si poti allege dintr-o gama variata de serumuri si crème Medik8 adecvate fiecarui tip de ten.

Medik8 Titanium Dermaroller a fost realizat pentru a putea fi utilizat cu intreaga gama de serumuri si crème Medik8 inclusiv gama Pretox care se bazeaza pe neuropeptide.

Conceptul Skin Needling – sinteza naturala colagen

Conceptul de Skin Needling sau tratament sinteza naturala de colagen se bazeaza pe procesul fiziologic de auto-regenerare a pielii, cauzat de leziuni precum taieturi, arsuri sau diferite abraziuni.

Imediat dupa producerea unei leziuni, organismul refoloseste fibrele de colagen , elastina si alte componente afectate ale pielii, pentru a produce unele noi.

Aceasta procedura permite inducerea controlata a mecanismului de auto-regenerare a pielii, prin creearea unor microleziuni la nivelul epidermului sau dermului care atrag dupa sine sinteza de neo-colagen, dar fara a exista riscul de cicatrizare permanenta.

Este procedura de Skin Needling sigura?

Datorita faptului ca este o procedura minim invaziva si nu implica injectarea nici unei substante, efectele adverse sau alergice sunt minime. De asemenea, implica timp scazut de refacere, recuperare rapida si ingrijire minima post-procedura.

Medik8 Titanium Dermaroller creeaza o multitudine de microleziuni punctiforme in derm, ceea ce induce eliberarea de factori de crestere care stimuleaza productia de neo-colagen si elastina.

Rezulta microleziuni ale dermului , fara a indeparta stratul sanatos ale epidermului, asa cum fac alte proceduri reparatorii. Rezultatele sunt rapide si de durata.

Spre deosebire de cunoscutele dermarollere cu ace din otel inoxidabil, micro-acele Medik8 sunt fabricate in Uniunea Europeana si sunt realizate cu o precizie inginereasca , din titanium, un metal extrem de rezistent, care nu isi modifica forma dupa utilizare, asa cum se intampla cu cele din otel inoxidabil. Acest lucru inseamna ca pielea nu sufera leziuni importante care ar putea produce cicatrici.

Lucrul cel mai important , Medik8 Titanium Dermaroller nu este mai scump decat decat dermarollerele obisnuite , putandu-se alege dintr-o gama variata de serumuri si creme Medik8 adecvate fiecarui tip de piele.

Medik8 Titanium Dermaroller este bagheta magica in ingrijirea pielii.
Procedura tratament de sinteza naturala a colagenului, ofera rezultate similare cu cele ale terapiei cu laser, fraxel si peelingurilor chimice, dar cu preturi mai mici si timp minim de refacere.

Ce este Medik8 Titanium Dermaroller?

Medik8 Titanium dermaroller este un dispotitiv multifunctional folosit in tratarea unei multitudini de afectiuni ale pielii, cum ar fi: riduri, cicatrici, cicatrici post acne, hiperpigmentatii, celulita si vergeturi.

Este un cilindru cu micro-ace din titanium, care penetreaza straturile superficiale ale pielii fara a crea leziuni majore sau sangerari.Acuratetea micro-intepaturilor creste de 8x absorbtia serumurilor si cremelor Medik8.De asemenea stimuleaza procesul fiziologic de regenerare a pielii.

Spre deosebire de alte tratamente de regenerare, cum ar fi chemo si dermabraziunea sau terapia cu laser,procedura cu Medik8 Titanium Dermaroller nu distruge sau detelioreaza straturile superficial ale pielii pt a induce sinteza de colagen.

Medik8 Titanium Dermaroller stimuleaza sinteza de colagen prin crearea de microleziuni punctiforme, fara a-I compromite integritatea si fara risc crescut de complicatii.

Beneficii
- Poate fi folosit pe toate tipurile de ten
- Poate fi folosit acasa (modele de 0.2mm si 0.3mm)
- Nu produce leziuni ale pielii
- Nu de sensibilitate radiatii UV
- Nu exista riscul de decolorare a pielii
- Poate fi folosit pe piele tratata anterior cu peelinguri chimice sau lasere
- Poate fi folosit pe fata, gat decolteu sau orice alta parte a corpului care necesita tratament
- Fara timp de refacere sau timp minim
- Sigur si usor de folosit

Procedura de SkinNeedling poate fi denumita “Bagheta magica pentru ingrijirea pielii”.