O schimbare in felul in care arata si este pielea nu inseamna doar inlocuirea unui produs cu altul, unui brand cu alt brand, si asa mai departe.

Facand o analiza a miilor de discutii pe aceasta tema, am observat ca fiecare domnisoara, doamna atunci cand suna pentru consultanta, are asteptari zero.

Chiar si atunci cand logica ingrijirii pielii isi face loc printre dezamagiri, viteza de raspuns e destul de mica. Dezamagirea este atat de mare incat nu mai conteaza ce produse folosesc, ce produse or sa sa foloseasca, ce se va intampla pe viitor, functioneaza nu fonctioneaza, toate acestea nu mai conteaza.

Atunci de ce mai suna, m-am intrebat. Probabil ca mai exista speranta si aceasta continua sa determine moduri spre solutionarea problemelor.

Interesant este modul in care atitudinea se schimba dupa 10-20 minute in care nu discutam absolut nimic despre produse ci doar despre piele, functionalitatea ei si ingredientii activi care INTOTDEAUNA fac diferenta.

Daca exista un secret in ingrijirea pielii, acest "secret" este de fapt o forma naturala de dedicare fata de munca pe care o fac si interes fata de problemele pielii acestor domnisoare si doamne. Nimic deosebit.

Aceste elemente esentiale fiecarei activitati reusesc de fiecare data sa gaseasca o solutie optima. Daca mai adaugam si uneltele necesare, vorbesc aici de Medik8, avem imaginea unei reusite.

Cred cu tarie ca reusita nu se masoara prin altceva decat prin satisfactie. Si mai cred ca orice altceva in afara multumirii depline a celui care receptioneaza serviciul, nu poate reflecta calitatea acestuia.

Daca vreodata va pierdeti speranta, nu ezitati! O aducem inapoi la dumneavoastra!