Prevenirea problemelor pielii

Cum sa prevenim ? Cum sa facem astfel incat pielea noastra sa nu ajunga in declin ?

Pornind de la importanta procesului de curatare este foarte bine sa nu uitam sa furnizam pielii un ajutor suplimentar si acesta nu poate fi altul decat anti-oxidantii.

Echilibrul antioxidanti-radicali liberi ar trebui sa poata sa fie pastrat de catre masina fantastica numita organismul uman.

Din pacate ii este destul de greu sa aiba grija de acest echilibru atunci cand factori cum ar fi: agenti poluanti, factori patogeni,  alimentatie defectuoasa, produse cosmetice de proasta calitate, etc. parca doresc sa faca tot ce este posibil sa rupa acest echilibru.

Organismul incearca sa remedieze  dar atunci cand este dominat de catre factorii mentionati, problema scapa de sub control si acesta este cazul nefericit cand ajungem la dermatolog.

Putem evita aceste probleme!

Cei mai puternici anti-oxidanti sunt Vitamina C si Vitamina E. Acestia se gasesc in doua produse Medik8 si anume C-Tetra si CE-Tetra.

ctetracetetra

 

Rolul lor este de a neutraliza radicalii liberi astfel ca fibroblastii sa poate sintetiza mai eficient colegenul si elastina.

In cazul in care vrem sa administram un tratament mai puternic, trebuie sa folosim un anti-oxidant ce neutralizeaza un spectru mai mare de radicali-liberi si acest anti-oxidant se numeste Firewall.

firewall

“Firewall este primul pas in mentinerea tineretii pielii cu un complex anti-ageing unicat numit Cusodase-P, amestec de ingrediente active antioxidante de 40 de ori mai puternice decât vitamina C.
Beneficii si caracteristici:
- Ser antioxidant cu spectru larg.
- De 5 ori mai puternic decat cel mai bun produs (masurat cu testul standard Total Antioxidant).
- Se poate utiliza si in jurul ochilor.
- Patrunde foarte bine în piele.
- Incetineste procesele de imbatranire a pielii.
- Combate liniile fine si ridurile.
- Post tratament dupa procedee de intinerire faciala.
- Nu usuca, nu irita si nu sensibilizeaza.
- Nu agraveaza acneea, non comedogenic.
- Fara parfum si parabeni.”

 

O super inovatie Medik8 este conceptul de vitamina C reincarcabila!
“Formula speciala a serumului imita capacitatea naturala a organismului de a pastra Vitamina C stabila in piele. Vitamina C este „reincarcata” cu ajutorul a doi alialti, cu care coexista sinergic: Vitamina E si l-Glutatione, compusi care regenereaza molecula Vitaminei C atunci cand ea este epuizata, oferindu-i o potenta incredibila.”

cethionebCE-Thione
Avantaje:
- CE-Thione este un serum cu Vitamina C foarte stabila
- CE-Thione contine 15% Vitamin C
- CE-Thione ofera protectie impotriva radicalilor liberi
- CE-Thione ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii
- CE-Thione imita sistemul natural biologic al pielii