Igiena mainilor reprezinta un factor important in prevenirea infectiilor, dar ce stim despre produsele pe care le punem pe fata, pe ochi, pe buze?Chiar daca esti singura persoana care utilizeaza produsele de machiaj, bacteriile din mediul inconjurator si uleiul natural produs de piele, pot contamina cu usurinta toate produsele cu care ne machiem, inclusive pe cele pe baza de pudra!

Beautysoclean Sanitizer elimina bacteriile din produsele de machiaj, fara a le modifica culoarea, compozitia si fara a le usca!

Daca trebuie sa te machiezi sau sa refaci machiajul de mai multe ori intr-o zi, in mod normal ar trebui sa-ti cureti pensulele. Cum procedezi daca nu poti face asta sau daca timpul nu-ti permite?

Solutia este dezinfectarea si curatarea pensulelor si a produselor de makeup cu Beautysoclean. In acest fel poti sa machiezi fara grija ca poti transmite boli de piele, conjuctivita sau alte afectiuni clientilor pe care trebuie sa-i machiezi sau prietenelor cu care faceti schimb sau alte artificii de makeup.

Dezinfecteaza-ti produsele de machiaj in fiecare zi si/sau utilizeaza Beautysoclean!