Aceasta procedura, chiar daca serveste intereselor cuiva, in mod cert nu serveste intereselor clientilor. E una sa trebuiasca sa realizezi un machiaj pe o piele neingrijita si chiar sa-l faci bine, povestind clientului ce trebuie sa faca si unde greseste si alta este cand promovezi clientului arta mascarii problemelor pielii pe termen lung.Stim bine ca nu de putine ori, in timpul sedintei de makeup, intalnim comportamente bizare si si atitudini inexplicabile fata de ingrijirea pielii. Stim la fel de bine ca daca 5% asculta sfatul makeup artistului, e totusi bine.

Si mai bine stim ca aceeleasi persoanele, alte sedinte, aceleasi discutii, aceleasi probleme.

Daca va intrebati ce este de facut, solutia nu poate fi decat una singura. Trebuie sa-i aratati clientei diferenta dintre o spalare si o curatare, dintre o piele obosita, flasca si o piele proasptata, relaxata (Hydr8 B5, cu B5 si acid hialuronic va restaura instant pielea oferind o hidratare si rehidratare pentru 24 ore).

Astfel facand live diferenta dintre explicatia verbala si exemplul practic clientul va simti pe pielea lui diferenta si astfel va intelege ca problemele pe care crede ca le are sunt doar urmare a unor alegeri nu tocmai fericite a produselor, procedurilor.

Probabil ca in secunda imediat urmatoare multi dintre profesionisti or sa spuna  "bine si pe banii mei sa folosesc produse mai scumpe pentru curatarea si refacerea pielii clientului? Da, clar lucru.

Nu puteti cere si avea respectul clientului daca nu-i aratati respect. Nu de putine ori am auzit comentarii si aprecieri negative despre profesionisti, tocmai pentru faptul ca acestia nu intotdeauna folosesc proceduri, produse pe masura respectului si banilor ceruti pentru prestatie.

In acelasi timp sunt si profesionisti care se respecta si fireste sunt vazuti, catalogati, recomandati de catre clienti.

Chiar daca sunteti prietenii clientilor dvs. acestia vor face diferenta si nu va vor transmite realitatea. Dvs credeti ca e bine, ei cred ce vad si asa ajungem la "aveam astazi sedinta, nici nu m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai vine.."

Ei bine, cei care chiar isi stiu meseria, cei care respecta pe cat posibil ceea ce si-au ales sa faca, acestia au sa continue sa aiba de lucru pentru ca odata cu pasiunea pentru client vine si grija pentru acesta.

Si clientul simte din plin cand asta se intampla!