Multe persoane prefera un dus rapid in defavoarea unei bai calde de minimum jumatate de ora, intr-o cada plina cu apa si spuma. Totusi, economisirea timpului nu este mai avantajoasa decat cumulul de beneficii pe care o baie relaxanta le poate aduce.

In afara de faptul ca o baie calda reprezinta antidotul perfect impotriva stresului si tensiunii, ajuta la detoxifiere, stimularea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar.

O baie calda, de care sa te bucuri cel macar o data pe saptamana, va avea efectul terapeutic al unui masaj executat de un profesionist. Relaxarea musculara intensa atenueaza crampele si migrenele si contribuie la o mai buna elasticitate a tesuturilor.

Aroma pentru o baie cu un continut ridicat de uleiuri esentiale, destinate sa produca un efect benefic, relaxant asupra intregului organism.

Daca diluati in apa de baie (la 37 celsius) 40 ml de Piroche BATH si apoi va cufundati in baie, efectul intalnit este unul unic si de neuitat.

Fie ca folositi ENERGY, RELAX, DRAINING, CALMING, PURIFYING, DETOX sau REGENERATING, esentele de baie Piroche actioneaza sinergic pentru o actiune regeneratoare, purificatoare si stimulatoare la nivelul pielii.

Detalii despre produse gasiti pe http://www.piroche.ro/ulei-pentru-baie/

esente baie

Eliberarea stresului

In cazul in care nivelul de stres devine constant, profita de efectul benefic al imbaierii prelungite in cada plina. Un studiu derulat in Osaka, Japonia a descoperit o diminuare a indicatorilor stresului in organism (nivelul hormonilor cortizol si cromogranina) in cazul adultilor care s-au bucurat de o baie calda timp de 60 de minute.

In plus, timpul de baie va ofera un prilej perfect pentru meditatie, combaterea gandurilor negative si recreerea mintii cu o carte sau o revista.

Detoxifierea pielii

Prin cufundarea in apa deja pregatita, vei stimula eliminarea toxinelor din organism. Activitatea accelerata a sistemului limfatic (responsabil cu transpiratia) va contribui la fortificarea sistemului imunitar, respectiv la imbunatatirea starii generale de sanatate.