Curatarea este procedura de baza in ingrijirea pielii.

Poate ca nu va vine sa credeti dar curatarea este mai importanta decat ingrijirea pielii!

Daca nu va curatati pielea este exact ca atunci cand mergeti la masa dar nu va spalati pe maini pentru ca folositi tacamuri, in acest fel riscurile de boli sunt maxime si mai toata lumea le stie.pH-ul produselor de ingrijre

Cele mai multe produse de curatare fie ca au pH acid (cum dealfel este recomandat) fie ca au pH bazic (total nerecomandat) nu exfoliaza pielea ci doar curata impuritatile adunate pe suprafata fetei.Impuritatile de peste zi

De obicei, in timpul procesului de curatare, se intampla ca demachiantul sa fie mai "slab" decat aceste impuritati si astfel acest mix care se formeaza ramane tot pe piele, de multe ori blocand porii.Blocarea porilor

Blocarea porilor de cele mai multe ori dezechilibreaza secretia de sebuum si altfel alte afectiuni se pot induce si apar la nivelul tegumentului, inclusiv dezechilibrarea glandelor sebacee si implicit a secretiei de sebuum.

Aceste probleme, de multe ori transparente pentru pielea fetei si in majoritatea cazurilor "rezolvate" prin machiaj, duc la afectiuni grave nu atat ale pielii cat si ale sanatatii dvs.

Aparent, nu va puteti imagina legatura dintre ingrijirea pielii si sanatatea dvs, dar aceasta legatura este destul de solida si foarte importanta.Ce este de facut?

Indiferent de produsul de curatare pe care il folositi, cel putin de 2 ori pe saptamana folositi un scrub, de preferabil unul care chiar curata, recomandarea este Medik8 Pore Refining Scrub.Ce castig am?

Folosind scrub in curatarea pielii, exfolierea celulelor moarte este sigura, la fel de sigur ca faptul ca-i asigurati pielii terenul propice pentru regenerare si sinteza de colagen.Ce se intampla cu impuritatile de peste zi?

Prin scrub impuritatile adunate se vor elimina, pentru ca scrub-ul nu este o procedura de spalare ci una de curatare.De acord, dar chiar cu reducere este totusi scump la 143 Lei!

Dimpotriva, pretul este chiar pe masura. Mergeti in orice farmacie unde gasiti demachiant de 500 ml, pH neutru la preturi intre 80 si 100 lei. 143 Lei este un pret foarte bun pentru un produs care la alte companii se vinde cu sute de dolari!Scrub-ul este suficient?

Nu, scrubul este procedura prin care curatati pielea si va asigurati ca ati pregatiti temeinic terenul pentru ingrijirea pielii. Ce trebuie sa faceti incontinuare tine de vointa dvs de a avea o piele sanatoasa si frumoasa.

Recomandari pentru acest lucru gasiti aici.