Atentionez de la bun inceput ca procedura de gomaj NU este peeling!

Procedura trebuie sa curate pielea – si aici e important pentru voi sa faceti diferenta dintre spalare si curatare, care nu sunt deloc acelasi lucru.

Rolul scrubbing-ului este sa ajute la regenerarea pielii eliminand celulele moarte de la suprafata. Astfel, se face “loc” pentru celulele noi ce vor inlocui in mod natural pe cele moarte. Acest lucru il simtiti avand pielea fina si elastica dar ferma.

Daca utilizati zilnic produse de curatare a pielii si nu doar de spalare, scrubbing-ul este recomandat a se face la cateva zile. In general intervalul de timp intre proceduri se alege in functie de tipul de piele, structura, factor de imbatranire, factor de crestere, de regenerare, etc.

Daca doar va spalati pielea, scrubbing-ul ar trebui efectuat zilnic, seara.

Dupa procedura de curatare si scrubbing, doua lucruri sunt esentiale pentru piele: substantele active aplicate dupa si modul de utilizare a acestora.

Atentie!
Pe cat posibil nu folositi creme dupa scrubbing. Cremele, pe langa faptul ca majoritatea sunt de proasta calitate, nu contin ingrediente active in procentul care intr-adevar ar putea sa schimbe ceva. Chiar daca ar contine procente considerabile de substanta activa, acestea, in general, nu vor ajunge la baza epidermului, unde ar trebui sa actioneze pentru a obtine efectul dorit.

Atentie!
O crema care intra repede in piele nu inseamna nimic pentru piele. Faptul ca intra repede sau nu, tine doar de confortul dvs si nu neaparat de calitatea cremei.

Important de amintit este faptul ca aplicarea corecta a unui scrub de calitate este necesar a fi urmata de aplicarea de produse de calitate. Nu recurgeti la scrubbing daca nu aveti certitudinea ca produsele aplicate dupa sunt de foarte buna calitate, daca intentionati sa aplicati creme, produse dermocosmetice, sau produse “profesionale”, “de salon”, care nu au nici textura si nici ingredientii necesari dupa o asemenea procedura. Veti face rau pielii!!

Atentie!
Sub denumirea “produs professional, disponibil doar in salon” se ascunde in 100% din cazuri, produsul care da senzatia de bine ca mai apoi sa va faca rau.

In comparatie cu viata reala, este barbatul curtenitor, aranjat, repetand cuvintele pe care o sa le foloseasca la intalnire. Nu-l intereseaza ce simtiti, cum simtiti, daca sunteti bine sufleteste, daca sunteti in stare sa duceti ce va propune, nimic din toate astea. Il intereseaza doua lucruri: Banii si Intalnirea viitoare.

N-o sa-l dati afara, pentru ca sunteti femeie protectoare.
Asta pana in ziua in care o sa va spuna cateva de-o sa va apara bube pe fata.
Si-atunci paraseste locatia unde era la adapost.

N-o sa-l vedeti curtand farmacii si nici dermatologi. Stie ca nu-i merge.

Pentru ca v-am atentionat ce nu e bine sa faceti, am sa va spun si ce ar fi bine sa faceti:

Ideal dupa scrubbing, este sa aplicati un serum antioxidant si antiaging. Pielea fiind exfoliata, substantele active vor intra mai repede in piele.

Dupa aceea, in mod obligatoriu trebuie aplicat un emolient cu SPF maximum 20 – 30.

In niciun caz mai mare: este complet inutil, agraveaza sensibilitatea pielii si platiti pentru toate astea.

Daca va intereseaza subiectul va recomand www.suncare.ro

Daca aveti intrebari despre piele, proceduri, produse, etc. le puteti adresa prin mail (info @ skinbook .ro ) sau telefonic la 0746 031 062.

Recomandari:

Medik8 Scrub